Utan bra stöttning runt omkring så blir det inga framgångar på idrottsarenorna heller. Att hitta rätt samarbetspartners kan dock vara svårt. Hur ska man tänka? 

Hur blir man attraktiv för sponsorerna – och hur blir man en attraktiv sponsor?

Vår sponsorutbildning innehåller det man behöver veta för att hitta bra affärssamarbeten med näringslivet – eller för ett företag att hitta en lämplig idrottare att jobba med. 

Vi tittar på skarpa sponsrings-case, vi går igenom vad ett modernt sponsorskap borde innehålla, vi pratar om vikten av ett starkt personligt varumärke och vad det egentligen är, och vi lämnar handfasta individuella tips på potentiella samarbetspartners för just dig eller din organisation. 

 

Omfång: 2-3 timmar.
Rekommenderat antal deltagare: 1-10
Plats: Enligt ök. 
Pris: Enligt offert.

Lämpligt för: Idrottare på internationell nivå i individuella idrotter. Är även relevant för vissa lagidrotter samt agenter/managers. Utbildningen lämpar sig även för företag som vill hitta affärsmässighet i sitt sponsorskap. 

Kontakta oss gärna för offert eller speciallösningar!

Sajten sattes ihop av Mixade Zonen - när man vill ha en enkel och användarvänlig hemsida. På fritiden ger vi gärna ut nördiga sport- och musikböcker också. Mer om det här.